Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυρανάκης - O Kwnstantinos Kyranakhs Gia Thn Epanastash Sobarothtas Poy Xreiazetai H Ellada Oneman Gr

Κυρανάκης - O Kwnstantinos Kyranakhs Gia Thn Epanastash Sobarothtas Poy Xreiazetai H Ellada Oneman Gr. Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τον κουφοντίνα σαν τηλεστάρ. Θα με αφήσετε να το πω όλο. Μιλώντας στο open ο βουλευτής της νδ κώστας κυρανάκης, έδωσε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς, χθες, στη νέα σμύρνη και είπε ότι ανήκει σε αριστερή οργάνωση. «πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να. Γεννήθηκε το 1987 στο λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην αθήνα.

Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. Την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου άκη παυλόπουλου προκάλεσε η απόφαση του βουλευτή της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνου κυρανάκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του πολίτη που έπεσε. Ο κυρανάκης είναι ο εθνικός μπογδάνος. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του γιώργου παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. «τους είπα κότες όταν έφυγε ο πολάκης».

9lt6gglqfoyzjm
9lt6gglqfoyzjm from files.thetoc.gr
Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. Ο βουλευτής της νδ έδωσε το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και είπε ότι ανήκει σε αριστερή οργάνωση, θέλοντας να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να πάρει το. Σε εκπομπή του open tv φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας, κωνσταντίνος κυρανάκης. Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε ελληνόπουλα». Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση «έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, εγώ σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ Για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στην προανακριτική για τον παπαγγελόπουλο μίλησε ο κώστας κυρανάκης.… Στην πρωινή εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» βρέθηκε σήμερα.

Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ

Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε ελληνόπουλα». Είναι σημαντικό πριν μπεις στην πολιτική να έχεις κολλήσει η οικογένειά μου δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική. Κυρανάκης, με περίσσιο θράσος είπε: Κυρανάκης και καφαντάρη για την αστυνομική βία στη νέα σμύρνηο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα. Στην πρωινή εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» βρέθηκε σήμερα. Την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου άκη παυλόπουλου προκάλεσε η απόφαση του βουλευτή της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνου κυρανάκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του πολίτη που έπεσε. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του γιώργου παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Ο βουλευτής της νδ έδωσε το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και είπε ότι ανήκει σε αριστερή οργάνωση, θέλοντας να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να πάρει το. Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τον κουφοντίνα σαν τηλεστάρ. Θα με αφήσετε να το πω όλο. Για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στην προανακριτική για τον παπαγγελόπουλο μίλησε ο κώστας κυρανάκης.…

Ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης και η βουλευτής του συριζα χαρά καφαντάρη σχολίασαν τα επεισόδια με την αστυνομική βία στη νέα σμύρνη. Στις 19 απριλίου 1987) είναι έλληνας πολιτικός, βουλευτής στην περιφέρεια νότιου τομέα αθηνών και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου με το κόμμα της νέας δημοκρατίας. Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ «τους είπα κότες όταν έφυγε ο πολάκης». Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και λίγη ώρα αργότερα και ο.

Kwnstantinos Kyranakhs Pantreyetai Thn Eklekth Ths Kardias Toy Hello Magazine
Kwnstantinos Kyranakhs Pantreyetai Thn Eklekth Ths Kardias Toy Hello Magazine from i0.wp.com
«τους είπα κότες όταν έφυγε ο πολάκης». Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση Για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στην προανακριτική για τον παπαγγελόπουλο μίλησε ο κώστας κυρανάκης.… Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Ο βουλευτής της νδ έδωσε το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και είπε ότι ανήκει σε αριστερή οργάνωση, θέλοντας να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να πάρει το. Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. «πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να.

Κυρανάκης για δίωξη τουλουπάκη και πόρισμα προανακριτικής.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και λίγη ώρα αργότερα και ο. Έδωσε στον «αέρα» σε μία ενέργεια, που θυμίζει άλλες εποχές προχώρησε το πρωί της δευτέρας ο βουλευτής της νδ, κώστας κυρανάκης. Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. Γεννήθηκε το 1987 στο λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην αθήνα. Για το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στην προανακριτική για τον παπαγγελόπουλο μίλησε ο κώστας κυρανάκης.… 8.3.2021 / το ποντικι web. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν. Ο βουλευτής της νδ έδωσε το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και είπε ότι ανήκει σε αριστερή οργάνωση, θέλοντας να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να πάρει το. Στον ρόλο του συκοφάντη χαφιέ, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του καναλιού open ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης. «πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να. Ο κωνσταντίνος κυρανάκης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του γιώργου παπαδάκη για το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Είναι σημαντικό πριν μπεις στην πολιτική να έχεις κολλήσει η οικογένειά μου δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική.

Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση Όπου έκρινε πως on camera έπρεπε να δώσει στα στοιχεία του νεαρού. Κυρανάκης για δίωξη τουλουπάκη και πόρισμα προανακριτικής. Γεννήθηκε το 1987 στο λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην αθήνα. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party.

Kyranakhs Nd Sth Lista Toy Forbes Me Toys 30 Neoys Me Th Megalyterh Epirroh Sthn Eyrwph Politikh Iefimerida Gr
Kyranakhs Nd Sth Lista Toy Forbes Me Toys 30 Neoys Me Th Megalyterh Epirroh Sthn Eyrwph Politikh Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
«πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία πάνε από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουνε δουλειά αλλά δεν κάθονται να. Κωνσταντίνος κυρανάκης και μαίρη συνατσάκη στο rise tv. Έδωσε στον «αέρα» σε μία ενέργεια, που θυμίζει άλλες εποχές προχώρησε το πρωί της δευτέρας ο βουλευτής της νδ, κώστας κυρανάκης. Στον ρόλο του συκοφάντη χαφιέ, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του καναλιού open ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης. Στην πρωινή εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» βρέθηκε σήμερα. Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση Είναι σημαντικό πριν μπεις στην πολιτική να έχεις κολλήσει η οικογένειά μου δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική. Ελάτε μια μέρα να σας δείξω.

Κυρανάκης ανέφερε πως «κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει μια απαράδεκτη εικόνα ό,τι και δείτε όσα είπε ο κυρανάκης:

Στις 19 απριλίου 1987) είναι έλληνας πολιτικός, βουλευτής στην περιφέρεια νότιου τομέα αθηνών και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου με το κόμμα της νέας δημοκρατίας. Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε ελληνόπουλα». Στον ρόλο του συκοφάντη χαφιέ, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή του καναλιού open ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας κωνσταντίνος κυρανάκης. Κωνσταντίνος κυρανάκης που έδωσε στον αέρα τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε χθες στη νέα σμύρνη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του mega και τη ράνια τζίμα, υπεραμύνθηκε της. Γεννήθηκε το 1987 στο λουξεμβούργο και μεγάλωσε στην αθήνα. Ο βουλευτής της νδ έδωσε το όνομα του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και είπε ότι ανήκει σε αριστερή οργάνωση, θέλοντας να δικαιολογήσει τον ξυλοδαρμό ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να πάρει το. Έδωσε στον «αέρα» σε μία ενέργεια, που θυμίζει άλλες εποχές προχώρησε το πρωί της δευτέρας ο βουλευτής της νδ, κώστας κυρανάκης. Κυρανάκης για δίωξη τουλουπάκη και πόρισμα προανακριτικής. Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. Born 19 april 1987) is a greek politician, serving as a member of the hellenic parliament for athens b3, as a member of new democracy party. Σε εκπομπή του open tv φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της νέας δημοκρατίας, κωνσταντίνος κυρανάκης. Ο κυρανάκης έδωσε στον αέρα τα στοιχεία του πολίτη που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς άκης παυλόπουλος: Ο παππούς μου, σταύρος κυρανάκης είχε.

Post a Comment for "Κυρανάκης - O Kwnstantinos Kyranakhs Gia Thn Epanastash Sobarothtas Poy Xreiazetai H Ellada Oneman Gr"